Events.

Zo doen we het.

Een snel WiFi netwerk? Camerabewaking? Internetkabels? Geen probleem! Wij rusten uw evenement uit met state-of-the-art netwerkoplossingen! Zo voorziet u uw gasten van een aangename netwerkervaring.

Waarom zou je een tijdelijk netwerk laten installeren?

Nooit eerder was de nood aan een stabiel netwerk hoger dan vandaag. Denk aan productlanceringen, modeshows, bedrijfsevenementen, ... Iedereen verwacht een snel en stabiel netwerk.

Op deze manier maken we het mogelijk om uw klanten hun ervaringen te delen op bijvoorbeeld sociale media zonder problemen!

Camerabewaking?

Op evenementen is het vaak goedkoper om enkele camera's te installeren in plaats van security in te huren. Denk aan bijvoorbeeld kunstvoorstellingen, privé evenementen, festivals, ... Vermijd discussies met videografisch bewijs en leid uw evenement in goede banen via livestreams van onze camera's.

Camera's huren kan al vanaf €10 per camera per dag! Overtuigd, of wens je toch nog iets meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Get in touch.

Zit je met vragen en vind je het antwoord niet onmiddellijk terug op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Ident-IT levert all-round netwerk oplossingen voor zowel vaste als tijdelijke projecten, gaande van een klein WiFi-netwerk tot een uitgebreid en beveiligd bedrijfsnetwerk met camerabewaking.

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Gaétan: +32 470 06 63 06
Wespenorchisstraat 12, 9041 Oostakker
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2020 - Alle rechten voorbehouden
map-markerphonebuilding-oat