Horeca.

Vliegensvlugge wifi is noodzakelijk voor uw horeca-zaak!

  • Zichtbaar op sociale media
  • Vlotte werking kassasystemen
  • Veilig en afgeschermd
  • Tevreden klanten

Zichtbaarheid op sociale media.

Maak het mogelijk voor uw klanten hun aangename ervaring in uw zaak online te delen! Een snel en stabiel wifi-netwerkt moedigt uw klanten aan hun verhalen via sociale media te verspreiden. Gratis reclame is tenslotte de leukste, toch?
Kiest u voor een social-login voor uw wifi-netwerk? Dan checken klanten in uw zaak in op facebook vooraleer ze het wifi-netwerk gebruiken. Mooi meegenomen! 

Vlotte werking kassasystemen.

Wij zorgen ervoor dat volledig uw zaal en uw terras gedekt is met goed-werkende wifi. Zo heeft u, als digitaal restaurant, steeds volledig bereik met uw bestel-tablets en verliest u de connectie niet met uw kassa. 

Hierdoor kunt u zonder problemen verschillende klanten na elkaar opnemen zonder zich zorgen te moeten maken of de keuken/bar uw bestelling heeft ontvangen. 

Tevreden klanten.

Niemand houdt er van om 'disconnected' te zijn. Zeker niet in deze steeds meer digitale wereld. 

Gun uw klanten een snel en stabiel netwerk zodat zij, wanneer ze maar willen, hun online ervaring op een snelle manier kunnen verderzetten. Dit zorgt zeker voor positieve reviews!

Veilig en afgeschermd.

We zorgen er steeds voor dat het klanten-netwerk volledig is afgeschermd van uw netwerk. Hierdoor is het niet mogelijk dat klanten bijvoorbeeld uw muziek besturen, kassasysteem kunnen vinden of nog erger: uw bancontact terminals. 

Hierdoor maakt u het onmogelijk om klanten met slechte bedoelingen uw vlotte werking te belemmeren. 

Get in touch.

Zit je met vragen en vind je het antwoord niet onmiddellijk terug op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Ident-IT levert all-round netwerk oplossingen voor zowel vaste als tijdelijke projecten, gaande van een klein WiFi-netwerk tot een uitgebreid en beveiligd bedrijfsnetwerk met camerabewaking.

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Jens: +32 477 26 51 18
Zwijnaardsesteenweg 373, 9000 Gent
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2021 - Alle rechten voorbehouden