Portfolio.

Website voetbalclub S.K. Lochristi
Lees meer
Blijvende netwerkinstallatie Chaflo&Co

Bij wijnrestaurant Chaflo&Co installeerden we een stabiel en betrouwbaar netwerk. Hiervoor maakten we gebruik van 3 WiFi toegangspunten. Hierdoor kunnen zowel de klanten als het personeel met hun mobiele kassasysteem overal probleemloos het netwerk gebruiken.

Lees meer
Eindejaarsflyer Time2Wine

Time2Wine kondigt elk jaar haar promoties aan voor de eindejaarsperiode. Dit jaar wilden ze net iets meer doen, Ident-IT ontwierp en drukte daarom deze flyer.

Lees meer
Website Brouwerij Haeseveld

Brouwerij Haeseveld vestige zich op de site van een oude bloemisterij op de grens van Destelbergen en Gent. Om de afbraak en heropbouw van dit historische pand in beeld te brengen kwam de zaakvoerder bij ons aankloppen.

Lees meer
Tijdelijke camerabewaking

Voor een evenementenbureau leverden wij tijdelijke camerabewaking op voor een van hun evenementen. Wij brachten alles in orde voor de camerabewaking zoals een intern netwerk, externe toegang en alles om in orde te zijn met de privacywetgeving.

Lees meer

Get in touch.

Zit je met vragen en vind je het antwoord niet onmiddellijk terug op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Ident-IT levert all-round netwerk oplossingen voor zowel vaste als tijdelijke projecten, gaande van een klein WiFi-netwerk tot een uitgebreid en beveiligd bedrijfsnetwerk met camerabewaking.

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Gaétan: +32 470 06 63 06
Wespenorchisstraat 12, 9041 Oostakker
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2020 - Alle rechten voorbehouden
map-markerphonebuilding-oat