E-mail instellen.

Server informatie.

Inkomend.

Server: mail.uwDomein.be (vb: mail.ident-it.be)
Poort: 993

Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw wachtwoord

Deze server maakt gebruik van SSL verbinding.

Uitgaand.

Server: mail.uwDomein.be (vb: mail.ident-it.be)
Poort: 465

Gebruikersnaam: Uw e-mail adres
Wachtwoord: Uw wachtwoord

Deze server maakt gebruik van SSL verbinding.

Outlook.

Stap 1 (Windows).

Klik op 'Bestand'.

Stap 1 (MacOS).

Klik op 'Outlook' en vervolgens op 'Voorkeuren'.

Stap 2 (Windows).

Klik op 'Account toevoegen'.

Stap 2 (MacOS).

Klik op 'Accounts' en vervolgens op het +-icoon links onderaan het venster.

Stap 3.

Geef uw e-mail adres in, klik op 'verbinding maken'. Vervolgens kunt u het wachtwoord ingeven.

Stap 4.

Proficiat. U heeft uw mailbox succesvol ingesteld.
Doen er zich onverwachte problemen voor? Neem dan contact met ons op.

MacOS Mail.

Stap 1.

Open de Mail app en klik op 'Mail' bovenaan in de taakbalkt. Kies 'Accounts' uit het menu

Stap 2.

Op het volgende scherm kies je onderaan voor 'Een andere account toevoegen'. Er komen extra opties tevoorschijn. Kies 'Mail account'.

Stap 3.

Vul uw account informatie in en klik op 'Aanmelden'.

Stap 4.

Uw account werd succesvol ingesteld. U kan nu mails lezen en versturen.

Doen er zich onverwachte problemen voor? Neem dan contact met ons op.

iOS Mail app.

Een handleiding volgt snel.

Android Gmail app.

Een handleiding volgt snel.

Get in touch.

Zit je met vragen en vind je het antwoord niet onmiddellijk terug op onze website? Neem dan gerust contact met ons op!
Neem contact met ons op

Ident-IT levert all-round netwerk oplossingen voor zowel vaste als tijdelijke projecten, gaande van een klein WiFi-netwerk tot een uitgebreid en beveiligd bedrijfsnetwerk met camerabewaking.

Contacteer ons.

Rob: +32 479 41 54 11
Jens: +32 477 26 51 18
Wespenorchisstraat 12, 9041 Oostakker
Ident-IT V.O.F - BTW: BE0731 840 452
©Ident-IT V.O.F. 2020 - Alle rechten voorbehouden
map-markerphonebuilding-oat